Jump to content
ShareBitz.Net - CS:GO Community

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Zuby

  Cerere VIP

  Ai primit VIP. Ai grija la limbaj pe viitor. Mult succes!
 3. Shado1w

  Cerere VIP

  Model cerere VIP Nume:Andrei Nickname:Shadow STEAM_ID:STEAM_1:1:484076036 Cum ati ajuns la noi:Am aflat despre acest server minunat din Community Servers din CS:GO. Extra:Am injurat un pic pe server dar promit ca nu osa se mai intample. Cand am injurat mi-am scapat din fire.
 4. Shado1w

  Prezentare Shadow.

  Am uitat sa spun:Am aflat despre server din Community Server din CS:GO si ma chiama Andrei.
 5. Salut! eu ma numesc Shadow. Mie imi place CS:GO si gaming-ul in general. Am 13 ani si locuiesc in Cluj Napoca. Cam scurta prezentarea dar nu prea am ce sa zic. ?
 6. Zuby

  Cerere VIP

  Lasa-mi un STEAM_ID si o sa primesti.
 7. Cosma

  Cerere VIP

  Nume:Tagarta Cosmin Nickname:Cosma STEAM_ID:CosmaX Cum ati ajuns la noi:Acum un an un prieten ma invitat sa facem 1vs1 cu AWP si ma adus pe SBN.De atunci joc pe acest server
 8. Ramoulplayz

  [CSGO] Weapon & Knives :: !ws !knife !nametag

  do i need to buy gslt ?
 9. Zuby

  Cerere admin

  Lasa-mi steamid.
 10. Hitman2003

  Cerere admin

  NUMELE REAL: Sofronie Matei NUMELE DE PE SERVER: Hitman2003 VARSTA: 17 FACEBOOK: https://www.facebook.com/matei.sofronie.718 STEAMID NUMERIC: https://sharebitz.net/index.php?/profile/876-hitman2003/ STEAM PROFILE LINK: https://steamcommunity.com/id/Hitman2003 DE CE VREI ADMIN: Deoarece sunt in stare sa tin un server si am mai fost pe alte servere , Si nu imi plac codatii , sincer! CUM AI AJUNS LA NOI: De la tovarasi
 11. Hitman2003

  Cerere VIP

  Nume: Sofronie Matei Nickname:Hitman2003 STEAM_ID:matei200317 Cum ati ajuns la noi:Sunt expert in AWP si cautam mape !
 12. Zuby

  [PREZENTARE] aimeR

  Salut! Bine ai venit
 13. Zuby

  [CERERE ADMIN] aimeR

  Aprobat.
 14. aimeR

  [CERERE ADMIN] aimeR

  NUMELE REAL: Iovita Andrei Alexandru NUMELE DE PE SERVER: aimeR VARSTA: 16 FACEBOOK: https://www.facebook.com/andrei.iovita.94 STEAMID NUMERIC: STEAM_1:1:116989224 STEAM PROFILE LINK: https://steamcommunity.com/id/aimeR222 DE CE VREI ADMIN: Cand ma joc pe un server, imi place sa ma fac remarcat printr-un fel sau altul :)), vreau sa ajut si serverul cu ce pot, mai mult pe design.. CUM AI AJUNS LA NOI: De pe serverele comunitatii.
 15. Zuby

  [CERERE VIP] aimeR

  aprobat.
 16. aimeR

  [CERERE VIP] aimeR

  Nume: Andrei Nickname: aimeR STEAM_ID: STEAM_1:1:116989224 Cum ati ajuns la noi: Am vazut server-ul pe comunitate, si chiar mi-a placut, sincer.
 17. Salut, sincer nu stiu ce să zic despre mine, nu imi place sa-mi fac o descriere singur, vă las pe voi sa ma cunoașteți. Țin să accentuez că mă pricep in photoshop si că pot ajuta comunitatea cu ce vrea, pe server sunt ”aimeR”, ” https://steamcommunity.com/id/aimeR222/ ” pe steam, și cam atât.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...